Olen jo pidempään miettinyt, mitä aivan konkreettisesti pitää sisällään "Se oli hyvä/huono sängyssä"?

 

Surkea sängyssä

 

Mitä oikeasti pitää tehdä, että toinen kertoo kavereilleen "Vittu se oli paska!!" ?

Onko se sitä, että makaa kuin mätä lahna alla ja laulaa tirolin käköstä?

Vai onko se erotiikantappajalausahduksia "Lipittäisitkö ulkosynnyttimiäni?"

Vai kenties vahinkoja tyyliin "Se melkein puri mun klitorisen/peniksen irti!!" ?

Ei kai kukaan tuollaisia mene tekemään!! Ei vaikka olisi mikä!!

 

Jos ajatellaan realistisempia kuvitelmia henkilöstä, jota toinen kuvailee surkeaksi sängyssä, niin tarkoitetaanko sillä kömmähdyksiä?

Jos yhdenillan jutussa tapahtuu jonkinsortin kömmähdys, se jää toiselle ainoaksi muistikuvaksi, millainen tämä oli sängyssä. Kämmejä on erilaisia. Tässä lista mieleeni tulevista: keskenkaiken sammuminen, peniksen työntäminen niin syvälle kurkkuun, että tulee oksennusrefleksi tai orgasmin hetkellä jonkun muun kuin kumppanin nimen huutaminen.

 

Yhdenillan jutuissa tapahtuneet kömmähdykset ovat pelkkiä kömmähdyksiä, mutta millainen on pitkän parisuhteen jumalattoman huono seksikumppani? Sitäkö, että kömmähdykset ovat arkea? Vai että toinen ei ikinä opi, mistä kumppani pitää, vaikka miten vinkkaisi? Vai kenties, ettei tilannetaju kehity vuosien myötä? Vai että fantasiat eivät kohtaa laisinkaan? Vai että toinen tahtoo kokeilla kaiken mahdollisen ja toinen taas on tyytyväinen pimeässä peiton alla? Vai että toinen jatkuvasti mollaa toisen seksitaitoja?

 

 

Se oli ihan paras!!

 

Kielitaitoinen, näppäräsorminen, suulas, kätevä...onhan noita kuvauksia kuultu. En kuitenkaan usko, että mielettömissä seksitaidoissa on kyse siitä, että kumppani osaa liikuttaa itseään ja eri ruumiinosiaan ees taas ylös alas, koska jokaisella on liikuttamistaito hallussa. Luulen ennemminkin, että ne parhaat ovat uskomattomia jo ennen kuin ovat hipaisseetkaan. Heissä on alunperinkin jo Sitä Jotain ja kun toisen magic olemukseen vielä lisätään molemminpuolinen panetus, oikeanlainen ympäristö, samankaltaiset fantasiat, itsevarmuus, itsensä ilmaisutaito, toisen kuuntelutaito, tilanneherkkyys ja pieni nautinnon vitkuttaminen, niin avot!