Jotain rajaa! Sigmund Freud, psykoanalyysin kehittelijä, oli pervo!! 

"Peniskateus (saks. Penisneid) on psykoanalyyttiseen teoriaan sisältyvä käsitys, jonka mukaan miehen ulkoiset sukuelimet herättävät naisissa kateutta ja alemmuudentunnetta. Tyttöjen psyykkiseen ja seksuaaliseen kehitykseen vaikuttaa tytön havainto siitä, ettei hänellä ole penistä." (wikipedia)

 

Yhtä hyvin voisin väittää, että miehet kärsivät pimppikateudesta! : Kun pojat huomaavat, että heillä on ylimääräisiä osia jalkojensa välissä, he tuntevat häpeää ja siitä johtuen myös aikuisilla miehillä esiintyy helposti häpeäntunteita erityisesti naisten läsnäollessa. Tähän läheisesti yhteydessä on tissikateus. Se aiheuttaa miehissä huonommuudentunnetta. He tuntevat, että nainen on hedelmällinen äiti, kaiken luojatar, mutta he, miehet, eivät voi synnyttää eivätkä imettää rakkauden hedelmää, lasta. Tämän vuoksi miehet tuntevat itsensä huonoiksi ja joskus suorastaan turhiksi. 

 

Juup. Eli en usko sanaakaan peniskateudesta, oidipuskompleksista ja mitä niitä onkaan. En yhtään epäile, etteikö Freud ollut syvällisesti asiaa pohdiskellut, mutta täysi fakta on, että vaikka uskoisin lentäviin kirppuihin, jotka tekevät täysikuulla taikoja parantaakseen miesten tissikateuden, niin löytäisin tarpeeksi uskottavat todistusaineistot uskomusteni tueksi. Ei sillä, että koko maailma uskoisi, mutta riittäisi, että minä ja minun fanini uskoisivat.